High and Low Temperature Humidity Environment Test Chamber manufacturers and suppliers | Yunboshi

Suhu dhuwur lan Low Asor Environment Test Chamber

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Model Number: GDC4005 Power: Electronic, 2500W Usage: Auto Testing Machine Product Name: Humidity Environment Test Chamber Voltage: 220V 50HZ Temperature range: -20-150 ℃ Temperature fluctuation: ≤0.5℃ Temperature uniformity: ≤2℃ Recovery Time: ≤5 min material: stainless steel internal size: 350*400*400mm external size: 730*880*1440mm Supply A...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    YUNBOSHI
    Panggil Model:
    GDC4005
    Power:
    Elektronik, 2500W
    Dianggo:
    Auto Testing Machine
    Product Name:
    Asor Lingkungan Test Chamber
    voltase:
    220V 50HZ
    sawetara suhu:
    -20-150 ℃
    Suhu fluktuasi:
    ≤0.5 ℃
    Suhu uniformity:
    ≤2 ℃
    Wektu Recovery:
    ≤5 min
    materi:
    stainless steel
    ukuran internal:
    350 * 400 * 400mm
    ukuran external:
    730 * 880 * 1440mm

    Kemampuan sumber
    Sumber Kabisan:
    50 Piece / Bagéyan saben Wulan Asor Environment Test Chamber
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Asor Lingkungan Test Chamber diinget: cilik Plywood.
    Port
    shanghai
    Lead Wektu :
    Mlebukake ing 15 dina sawise pembayaran

     

    Jinis utama Test Chamber

    Description Product

    Product Name: Asor Environment Test Chamber

     

    Asor Lingkungan Test Chamber Keterangan

    model

    GDC4005

    ukuran utama (mm)

    350 * 400 * 400

    ukuran njaba (mm)

    730 * 880 * 1440

    suhu Volatility

    ≤ ± 0,5 ° C

    suhu Uniformity

    ≤ ± 2 ° C

    Suhu  Range

    -20 ~ 150 ° C  

    Power

    2500W

    Recovery Wektu

    ≤5 min

    Asor Lingkungan Test Chamber aplikasi

    • Ditrapake kanggo  bahan mentahan lan nutupi
    • Ditrapake kanggo listrik elektronik, perabot ngarep lan automotive
    • Ditrapake kanggo  instrumen lan meter, kimia elektronik, spare parts
    • Nutupi ing daya adaptasi suhu lan lingkungan asor test.

    Dhuwur lan Low suhu asor Thermal Shock Test Chamber Ciri

    • Nganggo diimpor tampilan digital kontrol suhu meter, Kelembapan, suhu lan asor Ngontrol tampilan visual.
    • Ing kamar apa digawe saka high quality 304 plate mirror stainless steel, Nihan uyuh plastik elektrostatik lan termal jampel lapisan efisien.
    • Adopts uap h cara umidifying, otomatis daur ulang circulation banyu, karo fungsi banyu Isi otomatis.
    • Lawang dilengkapi jendhela offline gedhe, instalasi cahya njero ruangan, bisa mirsani test status test saka sampel.
    • Instal test bolongan kabel, test sampel listrik kanggo test.
    • Duwe liwat suhu, butuh banyu, piranti perlindhungan bocor kayata keamanan.

    Asor Lingkungan Test Chamber model

    model Ora Inner Size (mm) OuterSize (mm) Range suhu Power
    GDC4010 500 * 450 * 500 980 * 830 * 1560 -20 ~ 150 ℃ 3500W
    GDC6005 400 * 350 * 400 920 * 750 * 1460 -40 ~ 150 ℃ 4000W
    GDC6010 500 * 450 * 500 1020 * 850 * 1660 -40 ~ 150 ℃ 4500W
    GDC8010 1000 * 1000 * 1000 1520 * 1450 * 2310 -65 ~ 150 ℃ 8500W

     

    Related Produk

    Asor Lingkungan Test Chamber Product web

     

    Packaging & Shipping

    Asor Lingkungan Test Chamber Packaging & Shipping

    Packing: cilik polywood.

    Delivery: Ing 15 dina.

    Informasi Company

        Awit kita padha mantep ing 2004 taun kita tansah adhering menyang idea saka "Profesi lan kualitas kanggo nggawé sistem perusahaan apik. " 

       Yo ur sukses sumber kita. Our company ngemu kawicaksanan "kualitas pisanan, pangguna pisanan". We becik welcome kabeh ngarep partner lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita.

    FAQ

     1. Bisa ngatur prodhuk?

          Ya, kita bisa ngatur produk miturut syarat customer kang.

     

    2. istilah pembayaran Kang sira?

          PayPal, West Union, T / T, (pembayaran 100% ing advance.)

     

    3. Kang kintunan cumawis?

          Miturut segara, dening online, dening Express utawa minangka requirement.

     

    4. negara kang sampeyan wis diekspor?

          Kita wis diekspor kanggo akèh negara, kabeh paling kabeh sak donya, kaya Malaysia, Vietnam, Thailand, Amerika Serikat, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Japan, Korea, Germany, Porland Etc.

     

    5. Carane long wektu pangiriman?

          Iku bab 5-15 dina.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!