Hot Sale Gedhe otomatis 1584 Chicken Egg Incubator - Yunboshi Teknologi

Hot Sale Gedhe otomatis 1584 Chicken Egg Incubator

Short Description:

Overview Quick Details Usage: Bird, Chicken, Duck, Emu, Goose, Ostrich, Reptile, Turkey Egg Capacity(pcs): 1584 Condition: New Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Voltage: 220V Power(W): 280W Dimension(L*W*H): 1000*710*1660mm Weight: 70kgs Certification: CE ISO Warranty: 3 years colour: Ivory voltage: 220V 50HZ power: 280W temperature range: 5-50℃ humidity display range: 1-99% external size: 1000...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Dianggo:
    Burung, Chicken, Bebek, Emu, Goose, manuk unta, Reptile, Turkey
    Egg Kapasitas (PC):
    1584
    kondisi:
    New
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    YUNBOSHI
    voltase:
    220V
    Power (W):
    280W
    Ukuran (L * W * H):
    1000 * 710 * 1660mm
    bobot:
    70kgs
    Certification:
    CE ISO
    Warranty:
    3 taun
    werna:
    Gading
    voltase:
    220V 50HZ
    daya:
    280W
    sawetara suhu:
    5-50 ℃
    sawetara tampilan asor:
    1-99%
    ukuran external:
    1000 * 710 * 1660mm
    rak-rak:
    5pcs
    materi:
    aluminium
    MOQ:
    1pc
    sertifikat:
    CE ISO
    Sawise-sales Service Layanan:
    Ora layanan jaban rangkah kasedhiya

    Kemampuan sumber
    Sumber Kabisan:
    50 Piece / Bagéyan saben Wulan Chicken Egg Incubator
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Chicken Egg Incubator Paket: Plywood utawa kaca karton.
    Port
    shanghai

    Description Product

     

    Product Name: Hot Sale Gedhe otomatis 1584 Chicken Egg Incubator

     

     

     

     

     Chicken Egg Incubator Keterangan

    model  endhog pitik Duck endhog endhog quail endhog manuk unta L * W * H (mm) bobot reged (kg) 
    YBSFD-1584 1584 1134 3978 576 1000 * 710 * 1660 150

     

    Ciri Chicken Egg Incubator

    • Digital nampilake suhu, asor lan ngowahi frekuensi
    • Full otomatis Ngontrol suhu
    • Full Ngontrol otomatis asor
    • Full otomatis endhog ngowahi
    • Full otomatis nguwatirake 
    • Full otomatis cooling lan ventilator
    • sistem darurat Back
    • Microcomputer, incubator rampung otomatis
    • Nggunakake coal, cara listrik loro panas
    • Hatching tingkat luwih saka 98%.
    Images rinci

     Chicken Egg Incubator Images Detailed

    Packaging & Shipping

    Chicken Egg Incubator Packaging & Shipping

     

    Chicken Egg Incubator Packing: Karton utawa plywood.

     

    Chicken Egg Incubator Shipping: Miturut Sea, By Air utawa by Express

     

     

    Informasi Company

       Awit kita padha mantep ing 2004 taun kita tansah adhering menyang idea saka "Profesi lan kualitas kanggo nggawé sistem perusahaan apik. " 

        sukses sumber kita. Our company ngemu kawicaksanan "kualitas pisanan, pangguna pisanan". We becik welcome kabeh ngarep partner lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita.

    FAQ

    1. Bisa ngatur prodhuk?

          Ya, kita bisa ngatur produk miturut syarat customer kang. Kayata voltase, plug lan beting.

     

    2. istilah pembayaran Kang sira?

         PayPal, Union West, T / T, i f sampeyan nyeleh urutan ing alibaba, sampeyan bisa mbayar kertu kredit  (pembayaran 100% ing advance.)

     

    3. Kang kintunan cumawis?

          Miturut segara, dening online, dening Express utawa minangka requirement.

     

    4. negara kang sampeyan wis diekspor?

          Kita wis diekspor kanggo akèh negara, kabeh paling kabeh sak donya, kaya Malaysia, Vietnam, Thailand, Amerika Serikat, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Japan, Korea, Germany, Porland Etc.

     

    5. Carane long wektu pangiriman?

          Ing 15 dinten kerja.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!