Industrial Gunakake Industrial pangatusan Oven - Yunboshi Teknologi

Industrial Gunakake Industrial pangatusan Oven

Short Description:

Overview Quick Details Condition: New Type: Drying Oven Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: yunboshi Model Number: DHG-9053A Voltage: 220V 50HZ Power(W): 750 Dimension(L*W*H): 420*350*350mm Weight: 72kg Certification: CE ISO Product name: Industrial Drying Oven Industrial Drying Oven color: ivory or blue temperature range: RT+10~250℃ Temperature fluctuation: ±1℃ Temperature resolution: 0.1℃ voltage: 220V 50HZ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    kondisi:
    New
    Koleksi:
    pangatusan Oven
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    yunboshi
    Panggil Model:
    DHG-9053A
    voltase:
    220V 50HZ
    Power (W):
    750
    Ukuran (L * W * H):
    420 * 350 * 350mm
    bobot:
    72kg
    Certification:
    CE ISO
    jeneng produk:
    Industrial pangatusan Oven
    Industrial pangatusan Oven werna:
    gadhing utawa biru
    sawetara suhu:
    RT + 10 ~ 250 ℃
    Suhu fluktuasi:
    ± 1 ℃
    résolusi suhu:
    0,1 ℃
    voltase:
    220V 50HZ
    Suhu apa:
    + 5 ~ 40 ℃ Industrial pangatusan Oven
    daya Industrial pangatusan Oven:
    750W
    Wektu Range:
    1 ~ 9999min
    Industrial pangatusan Oven Material:
    stainless steel
    Sawise-sales Service Layanan:
    Ora layanan jaban rangkah kasedhiya
    Warranty:
    1 taun

    Kemampuan sumber
    Sumber Kabisan:
    50 Piece / Bagéyan saben Wulan Industrial pangatusan Oven
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Industrial pangatusan Oven Packaging: Plywood utawa kaca karton.
    Port
    shanghai
    Lead Wektu :
    10-15 dina

    Jinis utama pangatusan Oven

    Description Product

    Industrial pangatusan Oven

     

     

    Industrial pangatusan Oven Specifcation

     

    Jeneng Product Industrial pangatusan Oven
    model DHG-9053A
    beting 2 Piece
    Power 750W
    Tegangan 220V 50HZ
    Range wektu 1 ~ 9999min
    suhu makarya + 5-40 ℃
    Suhu. Control Range RT + 10 ~ 250 ℃
    Suhu. résolusi / Temp. fluktuasi 0,1 ℃ / ± 1 ℃
    Outer Material baja , kekandelan minangka 1.2mm.
    nang Material SS, thinckness minangka 3mm.
    Outer Size (mm) W705 * D53 0 * H530
    Nang kamar (mm) W420 * D350 * H350

     

    Industrial pangatusan Oven Aplikasi

    • industri produk kaca mati gelembung vakum;
    • Enterprises industri lan pertambangan, universitas, penelitian ilmiah lan macem-macem Laboratorium;
    • item disimpen ing vakum utawa Keramik, lim, cat, Toys plastik, Kerajinan resin, lilin, cartridges printer.   

    Industrial pangatusan Oven Fitur

    • Streamline desain busar dipelopori dening Nihan iku kadhemen-mbalek plate baja elektrostatik semprotan;  
    • Liner sing digawe saka stainless steel, semi-bunder desain kothak luwih trep kanggo ngresiki;    
    • Tightness lawang sasis rampung kasepakatan angger dening pangguna,   wangun sakabèhé saka asu laut lawang karet silikon, kanggo mesthekake kamar vakum dhuwur; 
    • Struktur Rectangular saka studio lokal, supaya volume efektif maksimum, karo lawang baja, peluru-bukti pintu kaca pindho,  supaya bahan latihan ngidini kedhaftar kanggo mirsani studio ing Mirit.

     

    Drying Oven Pilihan Accessories Industrial

    • printer
    • port RS485 lan Komunikasi
    • 25mm / 50mm / 100mm port kabel
    • Independent controller suhu matesi
    • controller suhu prosedur Intellective
    • Intellective kristal cair prosedur temperture controller
    Related Produk

    Industrial pangatusan Oven Related Produk 

     

    Packaging & Shipping

    Industrial pangatusan Oven Packaging & Shipping

    Industrial pangatusan Oven Packaging: Plywood utawa kaca karton.

    Industrial pangatusan Oven Delivery: Ing 15 apa dina.

    Informasi Company

       Awit kita padha mantep ing 2004 taun kita tansah adhering menyang idea saka "Profesi lan kualitas kanggo nggawé sistem perusahaan apik. " 

    sukses sumber kita. Our company ngemu kawicaksanan "kualitas pisanan, pangguna pisanan". We becik welcome kabeh ngarep partner lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita.

     

     

    FAQ

    1. Bisa ngatur prodhuk?

          Ya, kita bisa ngatur produk miturut syarat customer kang.

     

    2. istilah pembayaran Kang sira?

          PayPal, West Union, T / T, (pembayaran 100% ing advance.)

     

    3. Kang kintunan cumawis?

          Miturut segara, dening online, dening Express utawa minangka requirement.

     

    4. negara kang sampeyan wis diekspor?

          Kita wis diekspor kanggo akèh negara, kabeh paling kabeh sak donya, kaya Malaysia, Vietnam, Thailand, Amerika Serikat, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Japan, Korea, Germany, Porland Etc.

     

    5. Carane long wektu pangiriman?

          Iku bab 7-15 dina.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!