Infrared Sensor High Speed Automatic Hand Dryer Bathroom manufacturers and suppliers | Yunboshi

Infrared Sensor High Speed ​​otomatis Hand Dryer Kitchen

Short Description:

Overview Quick Details Sensor: Yes Certification: CE Power (W): 1000 Voltage (V): 240 Brand Name: YUNBOSHI Model Number: YBS-3800 Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Product Name: Automatic Hand Dryer Bathroom Drying time: 8~9 seconds Gross weight: 4kgs Automatic Hand Dryer Bathroom Wind speed: 90m/s Material: ABS Plastics Ponding Volume: 0.65L Automatic Hand Dryer Bathroom Water splash proof: IPX1 Noise: 65dB Automatic Hand...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    sensor:
    Ya
    Certification:
    CE
    Power (W):
    1000
    Voltase (V):
    240
    Jeneng merek:
    YUNBOSHI
    Panggil Model:
    YBS-3800
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    Product Name:
    Otomatis Hand Dryer Kitchen
    Pangatusan wektu:
    8 ~ 9 detik
    bobot reged:
    4kgs otomatis Hand Dryer Kitchen
    kacepetan angin:
    90m / s
    Material:
    ABS Plastics
    Ponding Volume:
    0.65L otomatis Hand Dryer Kitchen
    cipratan banyu bukti:
    IPX1
    Noise:
    65dB otomatis Hand Dryer Kitchen
    ukuran sakabèhé:
    248 * 165 * 470mm
    Outer ukuran diinget:
    300 * 250 * 530mm

    Packaging & Delivery

    Sade Unit:
    item Single
    volume Single: 
    40000 cm 3
    Single bobot reged:
    3,5 kg
    Lead Wektu :
    Jumlahe (Piece) 1 - 50 > 50
    Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dipunrembag

     

    Jinis utama Hand Dryer

    Description Product

     Product Name: otomatis Hand Dryer Kitchen

     

    Otomatis Hand Dryer Kitchen Keterangan

     

    Model No. YBS-3800
    wektu karya siji-wektu ≤60 detik.
    suhu diatur kanthi otomatis 45 ~ 65 ℃
    kacepetan angin 90m / s
    wektu pangatusan 6-9 detik
    Ponding Volume 0.65L
    dawa kabel listrik 800mm
    sakabèhé ukuran 248 * 165 * 470mm
    ukuran packing njaba 300 * 250 * 530mm
    Power supply
    110V ~ / 220-240V ~ 50 / 60Hz
    kapasitas daya 1000W

    Otomatis Hand Dryer Kitchen Feature 

    • dibangun ing tatu seri motor, stabil kinerja.
    • Wis pangayoman multifunctional kanggo suhu banget-dhuwur, ekstra-dawa wektu lan curent super-dhuwur, iku luwih aman kanggo nggunakake.
    • Wis kinerja pinunjul karo teknologi kontrol chip lan sensor infrared.
    • engineering plastik sing wis diimpor dipunginaaken kanggo mesthekake atos lan Durance.
    • panggonan cocok: kayata star hotels, bangunan kantor bahan dhuwur, restoran, tetanduran, rumah sakit, gyms, layang lan sirports 

     

    Otomatis Hand Dryer Kitchen Instal


     

    Images rinci

    Otomatis Jet Air Hand Dryer Rincian Images

     

     

    Packaging & Shipping

    Otomatis Hand Dryer Kitchen Packing

    Otomatis Hand Dryer Kitchen Shipping

    Layanan kita

    We njamin

    • layang Fast
    • Informed lan mbiyantu Staff
    • engineering quality
    • Swara 10 taun pengalaman industri 
    • OEM & ODM Ditampa
    Informasi Company

        Our company specialized ing Manufaktur kabinèt garing, pangatusan open, dehumidifier, kabinèt safety, Testing kamar lan produk dehumidifying gegandhengan. 


    Infrared Sensor High Speed ​​otomatis Hand Dryer Kitchen

    Usahane dipunwiwiti ing taun 2004. Sasampuning ekspansi bisnise perusahaan, YUNBOSHI, perusahaan anyar iki mung ditetepake. 

     

    FAQ

    1. Bisa ngatur prodhuk?

          Ya, kita bisa ngatur produk miturut syarat customer kang.

     

    2. istilah pembayaran Kang sira?

          PayPal, West Union, T / T, (pembayaran 100% ing advance.)

     

    3. Kang kintunan cumawis?

          Miturut segara, dening online, dening Express utawa minangka requirement.

     

    4. negara kang sampeyan wis diekspor?

          Kita wis diekspor kanggo akèh negara, kabeh paling kabeh sak donya, kaya Malaysia, Vietnam, Thailand, Amerika Serikat, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Japan, Korea, Germany, Porland Etc.

     

    5. Carane long wektu pangiriman?

          Iku bab 3-15 dina.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!