трговски капацитети

Потврден
Извоз Процент: 27,00%
Извоз на владата: Дали поседуваат дозвола за извоз
Јазик што го зборуваат: Англиски
Вкупно Годишна продажба: Доверливо
Вкупниот извоз приходи: Доверливо
Топ 3 пазари
домашниот пазар
Северна Америка
Југоисточна Азија


WhatsApp Онлајн Chat!