For å gi bedre fuktighetskontrollløsninger—YUNBOSHI TECHNOLOGY First Season Review

Forrige lørdag ble det første sesonggjennomgangsmøtet holdt i YUNBOSHI TECHNOLOGY.Staber fra daglig lederkontor, forskning og utvikling, innenlands/oversjøisk salg, HR og produksjonsavdelinger deltok på møtet.

Mr. Jin, presidenten for YUNBOSHI TECHNOLOGY uttalte målene for møtet.Først uttrykte han sin takknemlighet for innsatsen vi gjorde og de gode inntektene i den første sesongen.Så laget han planen for den andre sirkelen og kom med forslag til forbedringer.Mr. Jin gjengir også ansattes suksesser og forsterker hans vilje til å støtte dem.

Stuffs fra Domestic and Overseas Department holdt presentasjonen om historien mellom YUNBOSHI og kunder.De ga meninger om hvordan ansatte kan forbedre ytelsen på målrettede områder, så vel som på områder som allerede utføres godt.

Etter å ha levert fuktighets-/temperaturløsninger for halvleder- og brikkeprodusenter i mer enn ti år, er YUNBOSHI Technology den ledende innen fuktighets- og temperaturkontroll i Kina.Ved å betjene sine kunder i mer enn 10 år, mottar YUNBOSHI elektroniske avfuktere alltid gode kommandoer fra kunder fra amerikanske, Asia og europeiske kunder.Fuktighet/temperaturkontroll og kjemikalieskap selges godt i det kinesiske og verdensomspennende markedet.Produktene er mye brukt til hjemme- og industribruk, for eksempel sykehus, kjemikalier, laboratorier, halvledere, LED/LCD og andre industrier og applikasjoner.


Innleggstid: 30. mars 2020