CFZ-30H 720L/D industrial dehumidifier machine manufacturers and suppliers | Yunboshi

CFZ-30H 720L / D mesin dehumidifier industri

Pondok Description:

Overview Quick Details Condition: New, NEW Dehumidifier Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Model Number: CFZ-30H Voltage: 380, 380v 50HZ Power(W): 15kw Dimension(L*W*H): 600*1750*2000mm Weight: 400kg, 260kg Certification: CE CCC Name: Best Large Industrial Dehumidifier Type: Industrial Dehumidifier Product name: Best Large Industrial Dehumidifier for Factory or Warehouse Color: Ivory Application: Industrial...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Kaayaan:
    Anyar, NEW Dehumidifier
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    YUNBOSHI
    Jumlah modél:
    CFZ-30H
    Voltaseu:
    380, 380v 50HZ
    Kakuatan (W):
    15kw
    Dimension (L * W * H):
    600 * 1750 * 2000mm
    beurat:
    400kg, 260kg
    sertifikasi:
    CE CCC
    ngaran:
    Pangalusna ageung Industrial Dehumidifier
    tipe:
    Industrial Dehumidifier
    Ngaran Produk:
    Pangalusna Dehumidifier Industrial ageung pikeun pabrik atawa Gudang
    warna:
    gading
    aplikasi:
    Industrial Air Drying
    kapasitas Dehumidifying:
    720L / D
    fungsi:
    Dehumidification
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
    rojongan ti pihak katilu peuntas laut sadia
    jaminan:
    3 Taun

    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    500 Piece / Potongan per Bulan dehumidifier
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    lapis
    palabuhan
    Shanghai / Ningbo
    Waktos prosés :
    10 ~ 20days
    Panjelasan Produk

    720L / D mesin dehumidifier industri

     

    rinci produk

    720L / D dehumidifier industri mesin   Rincian


    CFZ-30H 720L / D mesin dehumidifier industri


    CFZ-30H 720L / D mesin dehumidifier industri


    CFZ-30H 720L / D mesin dehumidifier industri

     

    720L / D dehumidifier industri mesin   spésifikasi

    model

            CFZ-30

            kalembaban Lengser

            720D (di 25C, 98% RH)

    Voltaseu

        AV380V / 50HZ

                      kakuatan

                         15KW

    rentang suhu

             5-38 ° C

              fungsi timing

    nuhun

    metoda drainase

    selang solokan langsung

    nerapkeun spasi

                       1000q.m

    ukuran

    600 * 1750 * 2000mm

                  Beurat bersih

    400kg

    controller microcomputer metoda Dehumidification R22 Refrigeration dehumidifying
    material palastik-baja sirkulasi hawa 4000m³ / h

     

    720L / D dehumidifier industri mesin  Principle


    CFZ-30H 720L / D mesin dehumidifier industri

     

    Komponén éléktronik Industrial dehumidifier   Karakteristik

    1. brand compressor Cibeureum, operasi ultra-sepi
    2. calakan kontrol asor, ± 1% asor adjustable
    3. hawa Low ibun automation
    4. Sesar fungsi tampilan kode, pangropéa basajan
    5. Jeung caster, gampang pindah
    6. Precision sensor hawa éléktronik , leuwih sénsitip sarta gancang ibun
    7. sakabéh komputer otomatis kontrol asor, kalembaban, cair tampilan kristal (LCD)

    Bungkusan & pengiriman barang

     

    Kimia Dehumidifier bungkusan:  diékspor bungkusan lapis

    Kimia  Dehumidifier Pangiriman Time: Dina 15 poé gawé.


     

    Layanan kami

     

    Naha milih kami?

    1.Compress 3 taun nanaon, sakabeh mesin salah jaminan sataun

    waktos pangiriman 2.Fast

    pakét 3.Solid

    4.Safety angkutan


     

    Émbaran parusahaan

       Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 


    CFZ-30H 720L / D mesin dehumidifier industri


    CFZ-30H 720L / D mesin dehumidifier industri

     

     

    FAQ

     

     1. Dupi anjeun ngaropea produk?

          Sumuhun, urang tiasa ngaropea produk sagala nurutkeun syarat customer urang.

     

    2. istilah pembayaran Mana anu anjeun lakukeun?

          PayPal, West Uni, T / T, (mayar 100% sateuacanna.)

     

    3. Mana kiriman téh aya?

          Ku laut, ku hawa, ku express atawa salaku sarat Anjeun.

     

    4. nagara mana anjeun geus diékspor?

          Simkuring geus diékspor ka loba nagara, sadaya paling sadayana sakuliah dunya, kawas Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Jepang, Korea, Jerman, Porland jsb

     

    5. Sabaraha lami nya éta waktu pangiriman?

          Dina 15 poé gawé.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!