High and Low Temperature Humidity Environment Test Chamber manufacturers and suppliers | Yunboshi

Suhu tinggi na Low asor Lingkungan Test Kamar

Pondok Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Model Number: GDC4005 Power: Electronic, 2500W Usage: Auto Testing Machine Product Name: Humidity Environment Test Chamber Voltage: 220V 50HZ Temperature range: -20-150 ℃ Temperature fluctuation: ≤0.5℃ Temperature uniformity: ≤2℃ Recovery Time: ≤5 min material: stainless steel internal size: 350*400*400mm external size: 730*880*1440mm Supply A...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    YUNBOSHI
    Jumlah modél:
    GDC4005
    kakuatan:
    Éléktronik, 2500W
    pamakéan:
    Otomatis Tés Mesin
    Ngaran Produk:
    Kalembaban Lingkungan Test Kamar
    Voltaseu:
    220V 50HZ
    rentang suhu:
    -20-150 ℃
    Suhu turun naek:
    ≤0.5 ℃
    Hawa uniformity:
    ≤2 ℃
    Time Pamulihan:
    ≤5 mnt
    bahan:
    beusi sténless
    Ukuran internal:
    350 * 400 * 400mm
    Ukuran éksternal:
    730 * 880 * 1440mm

    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    50 Piece / Potongan per Bulan asor Lingkungan Test Kamar
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Kalembaban Lingkungan Test Kamar packing: bisi lapis.
    palabuhan
    Shanghai
    Waktos prosés :
    Shipped dina 15 poé sanggeus mayar

     

    Rupa utama Test Kamar

    Panjelasan Produk

    Ngaran produk: asor Lingkungan Test Kamar

     

    Kalembaban Lingkungan Test Kamar spésifikasi

    model

    GDC4005

    Ukuran Batin (mm)

    350 * 400 * 400

    Ukuran luar (mm)

    730 * 880 * 1440

    hawa volatility

    ≤ ± 0,5 ° C

    hawa Uniformity

    ≤ ± 2 ° C

    Hawa  Range

    -20 ~ + 150 ° C  

    kakuatan

    2500W

    Pamulihan Time

    ≤5 mnt

    Kalembaban Lingkungan Test Kamar aplikasi

    • Lumaku pikeun  bahan baku na palapis
    • Lumaku ka tukang listrik éléktronik, Perkakas imah jeung otomotif
    • Lumaku pikeun  instrumén sarta méter, kimia éléktronik, suku cadang
    • Palapis dina adaptability tina hawa jeung lingkunganana asor test.

    Tinggi na Low Suhu asor effect Manten Test Kamar Karakteristik

    • Ngadopsi diimpor tampilan digital kadali hawa méteran, Uap, suhu sarta kalembaban ngadalikeun tampilan visual.
    • The chamber digawé dijieunna tina kualitas luhur 304 plat eunteung stainless steel, batok nyemprot palastik éléktrostatik na termal insulasi lapisan efisien.
    • Adopts uap h metoda umidifying, otomatis loop sirkulasi cai, kalayan fungsi cai keusikan otomatis.
    • panto anu dilengkepan jandela nempoan badag, instalasi cahaya indoor, bisa niténan test dina status test tina sampel.
    • Install test liang kabel, test sampel listrik pikeun uji.
    • Gaduh leuwih hawa, kakurangan cai, alat panyalindungan leakage kayaning kaamanan a.

    Kalembaban Lingkungan Test Kamar model

    model No Batin Ukuran (mm) OuterSize (mm) Range suhu kakuatan
    GDC4010 500 * 450 * 500 980 * 830 * 1560 -20 ~ 150 ℃ 3500W
    GDC6005 400 * 350 * 400 920 * 750 * 1460 -40 ~ 150 ℃ 4000W
    GDC6010 500 * 450 * 500 1020 * 850 * 1660 -40 ~ 150 ℃ 4500W
    GDC8010 1000 * 1000 * 1000 1520 * 1450 * 2310 -65 ~ 150 ℃ 8500W

     

    Produk patali

    Kalembaban Lingkungan Test Kamar Produk patali

     

    Bungkusan & pengiriman barang

    Kalembaban Lingkungan Test Kamar Bungkusan & pengiriman barang

    Packing: bisi polywood.

    Pangiriman: Dina 15 poé.

    Émbaran parusahaan

        Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 

       Mang ur kasuksésan anu sumber urang. Parusahaan urang nyepeng kawijakan "kualitas munggaran, pamaké munggaran". Urang warmly ngabagéakeun sagala imah pasangan sarta mancanagara cooperate jeung kami.

    FAQ

     1. Dupi anjeun ngaropea produk?

          Sumuhun, urang tiasa ngaropea produk sagala nurutkeun syarat customer urang.

     

    2. istilah pembayaran Mana anu anjeun lakukeun?

          PayPal, West Uni, T / T, (mayar 100% sateuacanna.)

     

    3. Mana kiriman téh aya?

          Ku laut, ku hawa, ku express atawa salaku sarat Anjeun.

     

    4. nagara mana anjeun geus diékspor?

          Simkuring geus diékspor ka loba nagara, sadaya paling sadayana sakuliah dunya, kawas Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Jepang, Korea, Jerman, Porland jsb

     

    5. Sabaraha lami nya éta waktu pangiriman?

          Ieu ngeunaan 5-15 poé.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!