Panas Sale ageung otomatis 1584 Hayam Endog Incubator - Yunboshi Téhnologi

Panas Sale ageung otomatis 1584 Hayam Endog Incubator

Pondok Description:

Overview Quick Details Usage: Bird, Chicken, Duck, Emu, Goose, Ostrich, Reptile, Turkey Egg Capacity(pcs): 1584 Condition: New Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Voltage: 220V Power(W): 280W Dimension(L*W*H): 1000*710*1660mm Weight: 70kgs Certification: CE ISO Warranty: 3 years colour: Ivory voltage: 220V 50HZ power: 280W temperature range: 5-50℃ humidity display range: 1-99% external size: 1000...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    pamakéan:
    Burung, hayam, bebek, Emu, nguseup, manuk onta, reptil, Turki
    Endog Kamampuh (PCS):
    1584
    Kaayaan:
    anyar
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    YUNBOSHI
    Voltaseu:
    220V
    Kakuatan (W):
    280W
    Dimension (L * W * H):
    1000 * 710 * 1660mm
    beurat:
    70kgs
    sertifikasi:
    CE ISO
    jaminan:
    3 taun
    warna:
    gading
    Voltaseu:
    220V 50HZ
    kakuatan:
    280W
    rentang suhu:
    5-50 ℃
    rentang tampilan asor:
    1-99%
    Ukuran éksternal:
    1000 * 710 * 1660mm
    rak:
    5pcs
    bahan:
    alloy aluminium
    MOQ:
    1pc
    sertipikat:
    CE ISO
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
    Taya layanan peuntas laut disadiakeun

    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    50 Piece / Potongan per Bulan Hayam Endog Incubator
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Hayam Endog Incubator Paket: triplek atawa ekspor karton.
    palabuhan
    Shanghai

    Panjelasan Produk

     

    Ngaran produk: Hot Sale ageung otomatis 1584 Hayam Endog Incubator

     

     

     

     

     Hayam Endog Incubator spésifikasi

    model  endog hayam bebek endog endog puyuh endog manuk onta L * W * H (mm) beurat kotor (kg) 
    YBSFD-1584 1584 1134 3978 576 1000 * 710 * 1660 150

     

    Ciri hayam Endog Incubator

    • Digital mintonkeun ngeunaan suhu, kalembaban sarta ngarobah frekuensi
    • Pinuh otomatis ngadalikeun hawa
    • Pinuh ngadalikeun otomatis asor
    • Pinuh otomatis endog ngarobahna
    • Pinuh otomatis alarming 
    • Pinuh otomatis cooling na ventilator
    • Sistim darurat deui
    • Microcomputer, incubator sagemblengna otomatis
    • Ngagunakeun batubara, metoda listrik dua pemanasan
    • Hatching laju leuwih ti 98%.
    Gambar lengkep

     Hayam Endog Incubator Gambar wincikan

    Bungkusan & pengiriman barang

    Hayam Endog Incubator bungkusan & pengiriman barang

     

    Hayam Endog Incubator Packing: karton atawa triplek.

     

    Hayam Endog Incubator pengiriman barang: Ku Sea, Ku Air atawa ku Express

     

     

    Émbaran parusahaan

       Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 

        kasuksésan anjeun sumber urang. parusahaan urang nyepeng kawijakan "kualitas munggaran, pamaké munggaran". Urang warmly ngabagéakeun sagala imah pasangan sarta mancanagara cooperate jeung kami.

    FAQ

    1. Dupi anjeun ngaropea produk?

          Sumuhun, urang tiasa ngaropea produk sagala nurutkeun syarat customer urang. Kayaning tegangan, colokan na rak.

     

    2. istilah pembayaran Mana anu anjeun lakukeun?

         PayPal, Uni Kulon, T / T, i f anjeun nempatkeun urutan Anjeun on alibaba, anjeun tiasa mayar ku kartu kiridit  (mayar 100% sateuacanna.)

     

    3. Mana kiriman téh aya?

          Ku laut, ku hawa, ku express atawa salaku sarat Anjeun.

     

    4. nagara mana anjeun geus diékspor?

          Simkuring geus diékspor ka loba nagara, sadaya paling sadayana sakuliah dunya, kawas Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Jepang, Korea, Jerman, Porland jsb

     

    5. Sabaraha lami nya éta waktu pangiriman?

          Dina 15 poé gawé.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!