Laboratory Steel Vacuum Oven karo Pump - Yunboshi Teknologi

Steel Laboratory Vacuum Oven karo Pump

Short Description:

Overview Quick Details Condition: New Type: Vacuum Drying Equipment Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Model Number: DZF-6090 Voltage: 220V/50HZ Power(W): 2400 W Dimension(L*W*H): 595*600*1245mm Weight: 180kgs Certification: CE Product name: Stainless Steel Laboratory Vacuum Oven Vacuum Degree: 133Pa Laboratory Vacuum Oven Temperature resolution: 0.1℃ Temperature fluctuation: ±1℃ Laboratory Vacuum Oven T...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    kondisi:
    New
    Koleksi:
    Vacuum pangatusan Equipment
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    YUNBOSHI
    Panggil Model:
    DZF-6090
    voltase:
    220V / 50HZ
    Power (W):
    2400 W
    Ukuran (L * W * H):
    595 * 600 * 1245mm
    bobot:
    180kgs
    Certification:
    CE
    jeneng produk:
    Laboratory Steel Vacuum Oven
    Vacuum Degree:
    133Pa Laboratory Vacuum Oven
    résolusi suhu:
    0,1 ℃
    Suhu fluktuasi:
    ± 1 ℃ Laboratory Vacuum Oven
    sawetara suhu:
    RT +10 ~ 250 ℃
    Suhu apa:
    +5 ~ 40 ℃ Laboratory Vacuum Oven
    ukuran apa:
    450 * 450 * 450mm
    Bobot resik:
    180 KG
    rak-rak:
    2pcs Laboratory Vacuum Oven
    Material:
    stainless steel
    Sawise-sales Service Layanan:
    Ora layanan jaban rangkah kasedhiya
    Warranty:
    1 taun

    Kemampuan sumber
    Sumber Kabisan:
    50 Piece / Bagéyan saben Wulan Laboratory Vacuum Oven
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Laboratory Vacuum Oven Paket: cilik Plywood utawa paket karton iris.
    Port
    Shanghai
    Lead Wektu :
    Mlebukake ing 7 dina sawise pembayaran

    Jinis utama pangatusan Oven

    Description Product

    Product Name: Laboratory Vacuum Oven karo Pump

    Laboratory Vacuum Oven Aplikasi

    • industri produk kaca mati gelembung vakum;
    • Enterprises industri lan pertambangan, universitas, penelitian ilmiah lan macem-macem Laboratorium;
    • item disimpen ing vakum utawa Keramik, lim, cat, Toys plastik, Kerajinan resin, lilin, cartridges printer.   

    Laboratory Vacuum Fitur Oven

    • Streamline desain busar dipelopori dening Nihan iku kadhemen-mbalek plate baja elektrostatik semprotan;  
    • Liner sing digawe saka stainless steel, semi-bunder desain kothak luwih trep kanggo ngresiki;    
    • Tightness lawang sasis rampung kasepakatan angger dening pangguna,   wangun sakabèhé saka asu laut lawang karet silikon, kanggo mesthekake kamar vakum dhuwur; 
    • Struktur Rectangular saka studio lokal, supaya volume efektif maksimum, karo lawang baja, peluru-bukti pintu kaca pindho,  supaya bahan latihan ngidini kedhaftar kanggo mirsani studio ing Mirit.

    Laboratory Vacuum Oven Specifcation

     

    Jeneng Product Laboratory Vacuum Oven
    model DZF-6090
    Laboratory Vacuum Oven  beting 2 Piece
    Power 2400W
    Laboratory Vacuum Oven  Tegangan 220V 50HZ
    Vacuum Rate 133Pa
    suhu makarya + 5-40 ℃
    Suhu. Control Range RT + 10 ~ 250 ℃
    Suhu. résolusi / Temp. fluktuasi 0,1 ℃ / ± 1 ℃
    Laboratory Vacuum Oven  Outer Material baja , kekandelan minangka 1.2mm
    Laboratory Vacuum Oven  nang Material SS, thinckness minangka 3mm
    Outer Size (mm) 595 * 600 * 1245mm
    Nang kamar (mm) 450 * 450 * 450mm

     

    Laboratory Vacuum Ciri Oven

    • Digawe saka high quality plate baja kadhemen-mbalek, rampung karo elektrostatik wêdakakêna uyuh,  jas punika hard lan tenan, karo resistance teyeng kuwat.
    • Ing studio kanggo kualitas dhuwur piring stainless steel, wangun bunder, Gamelan, Gamelan, gampang kanggo ngresiki.
    • Omah lan studio, Isi superfine kaca wool materi termal jampel, wis fungsi termal jampel apik, èfèktif njamin akurasi stabilitas suhu ing kabinèt lan nggunakake lingkungan.
    • Lawang iki kanggo struktur kelompok kaca pindho, ing materi digawe panas ing open bisa diamati cetha, lan duwe pengaruh panas jampel apik. Bisa èfèktif supaya operator Burns.
    • Studio lan dilengkapi karo cap ring panas tahan karet antarane lawang kaca,  kanggo njamin kanggo entuk gelar vakum dhuwur ing kothak.
    • Ing permukaan njaba saka mesin ingkang ndamel benter wis diinstal ing tembok utama saka workshop, lan nambah uniformity saka suhu ing kabinèt okehe, lan kanggo nggampangake kamar resik.
    • Ing suhu kontrol dening microcomputer cerdas Manufaktur teknologi digital,  karo industri PID setelan poto lan fungsi saka papat pratondo LED Windows pindho,  tliti kontrol suhu, kemampuan anti-jamming kuwat, lan operasi banget trep.

    Laboratory Vacuum Oven Pilihan Accessories

    • printer
    • port RS485 lan Komunikasi
    • 25mm / 50mm / 100mm port kabel
    • Independent controller suhu matesi
    • controller suhu prosedur Intellective
    • Intellective kristal cair prosedur temperture controller
    Related Produk

    Vacuum Laboratory Oven Related Produk 

    Packaging & Shipping

    Laboratory Vacuum Oven Packaging & Shipping

    Laboratory Vacuum Oven Packaging: Plywood utawa kaca karton.

    Laboratory Vacuum Oven Delivery: Ing 15 apa dina.

    Informasi Company

      Awit kita padha mantep ing 2004 taun kita tansah adhering menyang idea saka "Profesi lan kualitas kanggo nggawé sistem perusahaan apik. " 

       sukses sumber kita. Our company ngemu kawicaksanan "kualitas pisanan, pangguna pisanan". We becik welcome kabeh ngarep partner lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita.

    FAQ

    1. Bisa ngatur prodhuk?

          Ya, kita bisa ngatur produk miturut syarat customer kang. Kayata voltase, plug lan beting.

     

    2. istilah pembayaran Kang sira?

         PayPal, Union West, T / T, i f sampeyan nyeleh urutan ing alibaba, sampeyan bisa mbayar kertu kredit
    (pembayaran 100% ing advance.)

     

    3. Kang kintunan cumawis?

          Miturut segara, dening online, dening Express utawa minangka requirement.

     

    4. negara kang sampeyan wis diekspor?

          Kita wis diekspor kanggo akèh negara, kabeh paling kabeh sak donya, kaya Malaysia, Vietnam, Thailand, Amerika Serikat, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Japan, Korea, Germany, Porland Etc.

     

    5. Carane long wektu pangiriman?

          Ing 15 dinten kerja.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!