4 drum HDPE Spill Containment Pallet manufacturers and suppliers | Yunboshi

4 drum HDPE Kuthah Containment Pallet

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Model Number: YBS-P4 Product Name: 4 Drums Detachable Plastic Spill Pallet Material: PE, Plastic Or stainless steel Size: 1300*1300*300mm Usage: Suitable for 4 drums Liquid Volume: 240L/64Gal Bearing: 2772KG Forklift Truck Operation: Yes Spill Pallet Be disassembled: Yes Be stacked: Yes Color: like the picture shows or customized Supply Ability ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    YUNBOSHI
    Panggil Model:
    YBS-P4
    Product Name:
    4 Rebana abnehmbar Plastic Kuthah Pallet
    Material:
    PE, Plastik Utawa stainless steel
    Size:
    1300 * 1300 * 300mm
    Dianggo:
    Cocog kanggo 4 drum
    Volume Liquid:
    240L / 64Gal
    prewangan:
    2772KG
    Forklift Operation Truck:
    Ya Kuthah Pallet
    Disassembled:
    Ya
    Kuat:
    Ya
    warna:
    kaya nuduhake gambar utawa selaras

    Kemampuan sumber
    Sumber Kabisan:
    100000 Piece / Bagéyan saben Wulan Kuthah Containment Pallet
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Kuthah paket Containment Pallet: plywood.
    Port
    Shanghai utawa Ningbo


    Description Product

    Abnehmbar Kuthah Containment Pallet

     

     

     

    Kuthah Feature Containment Pallet

    • Bisa disassembled,
    • Bisa kuat,
    • kapasitas Big: 250L,
    • prewangan kuwat: 2720KG

     

    Kuthah Containment Pallet Keterangan

    model YBS-P4 YBS-P2 YBS-NP4 YBS-NP2
    Size (mm) 1300 * 1300 * 300 1300 * 710 * 300 1300 * 1300 * 150 1300 * 670 * 150
    Volume Liquid (L) 240 120 150 80
    Prewangan (KG) 2772 1361 2772 1361
    Forklift Truck Operation Ya Ya Ora Ora

     

    Packaging & Shipping

    Kuthah Containment Pallet Packaging & Shipping

    Kuthah Containment Pallet Packaging: Plywood utawa kaca karton.

    Kuthah Containment Pallet Delivery: Ing 15 apa dina.

    Informasi Company

       Awit kita padha mantep ing 2004 taun kita tansah adhering menyang idea saka "Profesi lan kualitas kanggo nggawé sistem perusahaan apik. " 

     

    sukses sumber kita. Our company ngemu kawicaksanan "kualitas pisanan, pangguna pisanan". We becik welcome kabeh ngarep partner lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita.

     

     

    FAQ

    1. Bisa ngatur prodhuk?

          Ya, kita bisa ngatur produk miturut syarat customer kang.

     

    2. istilah pembayaran Kang sira?

          PayPal, West Union, T / T, (pembayaran 100% ing advance.)

     

    3. Kang kintunan cumawis?

          Miturut segara, dening online, dening Express utawa minangka requirement.

     

    4. negara kang sampeyan wis diekspor?

          Kita wis diekspor kanggo akèh negara, kabeh paling kabeh sak donya, kaya Malaysia, Vietnam, Thailand, Amerika Serikat, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Japan, Korea, Germany, Porland Etc.

     

    5. Carane long wektu pangiriman?

          Iku bab 7-15 dina.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!