160L Water jacketed rega co2 laboratorium incubator - Yunboshi Teknologi

160L Water jacketed co2 laboratorium rega incubator

Short Description:

Overview Quick Details Classification: Laboratory Thermostatic Devices Brand Name: YUNBOSHI Model Number: HH.CP-01W Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Product name: laboratory co2 incubator price Color: ivory or blue temperature range: RT+5-50℃ Temperature fluctuation rate: ±0.2 ℃ Temperature Resolution: 0.1 ℃ Power: 950W Internal size: 500*500*650mm External size: 650*640*950mm shelves: 2pcs material: stainless steel Su...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    klasifikasi:
    Laboratory Thermostatic Piranti
    Jeneng merek:
    YUNBOSHI
    Panggil Model:
    HH.CP-01W
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    jeneng produk:
    Laboratory rega incubator co2
    warna:
    gadhing utawa biru
    sawetara suhu:
    RT + 5-50 ℃
    rate fluktuasi suhu:
    ± 0,2 ℃
    Resolusi suhu:
    0,1 ℃
    Power:
    950W
    ukuran Internal:
    500 * 500 * 650mm
    ukuran njaba:
    650 * 640 * 950mm
    rak-rak:
    2pcs
    materi:
    stainless steel

    Kemampuan sumber
    Sumber Kabisan:
    50 Piece / Bagéyan saben Wulan co2 laboratorium incubator
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Laboratory paket co2 incubator: Plywood utawa kaca karton.
    Port
    shanghai
    Lead Wektu :
    Mlebukake ing 15 dina sawise pembayaran

     

    Description Product

    Product Name: laboratorium rega incubator co2

    Packaging & Shipping

    co2 laboratorium incubator Packaging & Shipping

    co2 laboratorium incubator Packing: cilik plywood.

    co2 laboratorium incubator Delivery: 7-15 dina.

     

     

    Informasi Company

        Awit kita padha mantep ing 2004 taun kita tansah adhering menyang idea saka "Profesi lan kualitas kanggo nggawé sistem perusahaan apik. " 

        sukses sumber kita. Our company ngemu kawicaksanan "kualitas pisanan, pangguna pisanan". We becik welcome kabeh ngarep partner lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita.

    FAQ

    1. Bisa ngatur prodhuk?

          Ya, kita bisa ngatur produk miturut syarat customer kang.

     

    2. istilah pembayaran Kang sira?

          PayPal, West Union, T / T, (pembayaran 100% ing advance.)

     

    3. Kang kintunan cumawis?

          Miturut segara, dening online, dening Express utawa minangka requirement.

     

    4. negara kang sampeyan wis diekspor?

          Kita wis diekspor kanggo akèh negara, kabeh paling kabeh sak donya, kaya Malaysia, Vietnam, Thailand, Amerika Serikat, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Japan, Korea, Germany, Porland Etc.

     

    5. Carane long wektu pangiriman?

          Iku bab 7-15 dina.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!