• 12
  • 13
  • 14


About

Yunboshi Teknologi punika kontrol asor bisnis engineering anjog dibangun ing sepuluh taun pembangunan teknologi pangatusan. Nanging saiki nglakoni periode tambah investasi lan expansion saka kurban produk. Perusahaan iki fokus ing riset lan pangembangan teknologi kontrol asor sawijining kanggo sawetara pasar ing pharmaceutical, elektronik, semikonduktor lan packaging.

Punika pitados bilih riset kudu tanpa wates lan akeh produk kita kurban wis teka ana ing pasar adhedhasar kabutuhan riset kita dhewe. Kita ora mung kurban standar, kita nyedhiyani pelanggan kita peralatan padha kudu kanthi nyoba lan Pabrik produk kanggo aplikasi alternatif.






News & Events

  • Mexican Potential Customer Visited YU...
  • Humidity Impact on Photovoltaic Cells...
  • Humidity Preventing Tips for Drones f...

Tampilan Online Chat!