PRODUKTET E PARAQITUR

 • Ne vendosim klientët tanë dhe cilësinë në radhë të parë, ne ofrojmë klientë.Ne vendosim klientët tanë dhe cilësinë në radhë të parë, ne ofrojmë klientë.

  SHËRBIMI

  Ne vendosim klientët tanë dhe cilësinë në radhë të parë, ne ofrojmë klientë.
 • Ne jemi një prodhues profesional.Te kete 10 vite eksperience ne shitje dhe teknikeNe jemi një prodhues profesional.Te kete 10 vite eksperience ne shitje dhe teknike

  PROFESIONAL

  Ne jemi një prodhues profesional.Te kete 10 vite eksperience ne shitje dhe teknike
 • Ne kemi krijuar agjentë anembanë sistemit të partnerëve në botë.Ne kemi krijuar agjentë anembanë sistemit të partnerëve në botë.

  PARTNER

  Ne kemi krijuar agjentë anembanë sistemit të partnerëve në botë.
 • kemi krijuar një ekip të shkëlqyer, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në makineri.kemi krijuar një ekip të shkëlqyer, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në makineri.

  OEM

  kemi krijuar një ekip të shkëlqyer, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në makineri.

PËR NE

Yunboshi Technology është një ofrues kryesor i zgjidhjeve të kontrollit të lagështisë gjatë dhjetë viteve të zhvillimit të teknologjisë së tharjes.Kompania fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjive të saj të kontrollit të lagështisë për një sërë tregjesh në paketimin diellor, farmaceutik, elektronik, gjysmëpërçues dhe me qark të integruar.Kompania jo vetëm që ofron produkte standarde, por gjithashtu ofron

Klientët e saj pajisjet që u nevojiten për testimin e saktë dhe ruajtjen e komponentëve.

FUSHA E APLIKIMIT