ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

 • Ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме клиенти.Ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме клиенти.

  СЕРВИС

  Ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме клиенти.
 • Ние сме професионален производител.Имаат 10 години продажно и техничко искуствоНие сме професионален производител.Имаат 10 години продажно и техничко искуство

  ПРОФЕСИОНАЛНИ

  Ние сме професионален производител.Имаат 10 години продажно и техничко искуство
 • Имаме воспоставено агенти низ целиот свет партнерски систем.Имаме воспоставено агенти низ целиот свет партнерски систем.

  ПАРТНЕР

  Имаме воспоставено агенти низ целиот свет партнерски систем.
 • формиравме одличен тим, кој е вешти и искусен во машините.формиравме одличен тим, кој е вешти и искусен во машините.

  OEM

  формиравме одличен тим, кој е вешти и искусен во машините.

ЗА НАС

Yunboshi Technology е водечки снабдувач на решенија за контрола на влажноста во текот на десетгодишниот развој на технологијата за сушење.Компанијата се фокусира на истражување и развој на своите технологии за контрола на влажноста за низа пазари во пакување соларни, фармацевтски, електроника, полупроводници и интегрирани кола.Компанијата не само што нуди стандардни производи, туку и обезбедува

На неговите клиенти им е потребна опрема за прецизно тестирање и складирање на компоненти.

ПОДРАЧЈЕ НА ПРИМЕНА