FEATURED PRODUCTS

  • We put our customers and quality in the first place, we provide customers.We put our customers and quality in the first place, we provide customers.

    SERVICE

    We put our customers and quality in the first place, we provide customers.
  • We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experienceWe are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience

    PROFESSIONAL

    We are a professional manufacturer. Have 10 years of sales and technical experience
  • We have established agents around the world partner system.We have established agents around the world partner system.

    PARTNER

    We have established agents around the world partner system.
  • we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .

    OEW

    we established an excellent team, who are skilled and experienced in machine .

ABOUT US

Yunboshi Téhnologi nyaéta kadali asor bisnis rékayasa anjog diwangun dina sapuluh-taun ngembangkeun teknologi drying. Eta ayeuna ngalaman kurun waktu ngaronjat investasi jeung perluasan kurban produk na. Pausahaan ieu fokus kana panalungtikan sarta pamekaran téknologi kontrol asor na keur jangkauan pasar di farmasi, éléktronik, semikonduktor jeung bungkusan.

Hal ieu dipercaya yén panalungtikan kedah tanpa wates jeung loba produk anu kami nawiskeun geus datangna di tempat pasar dumasar kana kabutuhan panalungtikan urang sorangan. Kami teu ukur nawiskeun produk standar, urang nyadiakeun konsumén urang parabot maranéhna kudu akurat nguji sarta rancang produk pikeun aplikasi alternatif.

APPLICATION AREA