• 12
  • 13
  • 14


kira-kira

Yunboshi Téhnologi nyaéta kadali asor bisnis rékayasa anjog diwangun dina sapuluh-taun ngembangkeun teknologi drying. Eta ayeuna ngalaman kurun waktu ngaronjat investasi jeung perluasan kurban produk na. Pausahaan ieu fokus kana panalungtikan sarta pamekaran téknologi kontrol asor na keur jangkauan pasar di farmasi, éléktronik, semikonduktor jeung bungkusan.

Hal ieu dipercaya yén panalungtikan kedah tanpa wates jeung loba produk anu kami nawiskeun geus datangna di tempat pasar dumasar kana kabutuhan panalungtikan urang sorangan. Kami teu ukur nawiskeun produk standar, urang nyadiakeun konsumén urang parabot maranéhna kudu akurat nguji sarta rancang produk pikeun aplikasi alternatif.






News & Kajadian

  • Parusahaan Trip mun Huangshan Gunung
  • Yunboshi ditampa pesenan ti Amérika ...
  • Dalian Institute of Fisika Kimia ...

WhatsApp Online Chat!