Industrial Use Industrial Drying Oven manufacturers and suppliers | Yunboshi

Industrial Paké Industrial Drying Oven

Pondok Description:

Overview Quick Details Condition: New Type: Drying Oven Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: yunboshi Model Number: DHG-9053A Voltage: 220V 50HZ Power(W): 750 Dimension(L*W*H): 420*350*350mm Weight: 72kg Certification: CE ISO Product name: Industrial Drying Oven Industrial Drying Oven color: ivory or blue temperature range: RT+10~250℃ Temperature fluctuation: ±1℃ Temperature resolution: 0.1℃ voltage: 220V 50HZ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Kaayaan:
    anyar
    tipe:
    Drying Oven
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    yunboshi
    Jumlah modél:
    DHG-9053A
    Voltaseu:
    220V 50HZ
    Kakuatan (W):
    750
    Dimension (L * W * H):
    420 * 350 * 350mm
    beurat:
    72kg
    sertifikasi:
    CE ISO
    Ngaran Produk:
    Industrial Drying Oven
    Industrial Drying Oven warna:
    gading atanapi bulao
    rentang suhu:
    RT + 10 ~ 250 ℃
    Suhu turun naek:
    ± 1 ℃
    resolusi suhu:
    0.1 ℃
    Voltaseu:
    220V 50HZ
    Suhu bisa dipake:
    + 5 ~ 40 ℃ Industrial Drying Oven
    kakuatan Industrial Drying Oven:
    750W
    Timing Range:
    1 ~ 9999min
    Industrial Drying Oven Bahan:
    beusi sténless
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
    Taya layanan peuntas laut disadiakeun
    jaminan:
    1 taun

    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    50 Piece / Potongan per Bulan Industrial Drying Oven
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Industrial Drying Oven bungkusan: triplek atawa ekspor karton.
    palabuhan
    Shanghai
    Waktos prosés :
    10-15 poé

    Rupa utama Drying Oven

    Panjelasan Produk

    Industrial Drying Oven

     

     

    Industrial Drying Oven Specifcation

     

    Ngaran Produk Industrial Drying Oven
    model DHG-9053A
    rak 2 Piece
    kakuatan 750W
    Voltaseu 220V 50HZ
    Range timing 1 ~ 9999min
    Suhu bisa dipake + 5-40 ℃
    Temp. kontrol Range RT + 10 ~ 250 ℃
    Temp. resolusi / temp. turun naek 0.1 ℃ / ± 1 ℃
    luar Bahan baja , ketebalan sakumaha 1.2mm.
    jero Bahan SS, thinckness sakumaha 3mm.
    Luar Ukuran (mm) W705 * D53 0 * H530
    Jero Kamar (mm) W420 * D350 * H350

     

    Industrial Drying Oven Aplikasi

    • industri produk kaca off gelembung vakum;
    • usaha industri sarta pertambangan, universitas, panalungtikan ilmiah sarta sagala rupa laboratorium;
    • Item disimpen handapeun vakum atawa keramik, lem, cét, Toys plastik, karajinan résin, lilin, cartridges printer.   

    Industrial Drying Oven Pitur

    • Streamline design arc naratas ku cangkang nyaeta tiis-digulung plat baja éléktrostatik semprot;  
    • Liner dijieun tina stainless steel, semi-sirkular design pasagi nyaeta langkung merenah pikeun ngabersihan;    
    • Tightness tina panto chassis lengkep sawenang angger ku pamaké,   bentuk sakabéh sahiji anjing laut panto karét silicone, pikeun mastikeun chamber vakum tinggi; 
    • Struktur rectangular tina studio lokal, ku kituna volume éféktif maksimum, kalayan panto baja, bullet-buktina panto kaca ganda,  ambéh bahan latihan ngidinan pamaké pikeun niténan studio di glance a.

     

    Drying Oven Alus Asesoris Industrial

    • mesin citak
    • port RS485 jeung komunikasi
    • 25mm / 50mm / 100mm port sambungan kabel
    • Bebas controller hawa ngawatesan
    • controller hawa prosedur Intellective
    • Intellective kristal cair prosedur temperture controller
    Produk patali

    Industrial Drying Oven Produk Biomédis 

     

    Bungkusan & pengiriman barang

    Industrial Drying Oven bungkusan & pengiriman barang

    Industrial Drying Oven bungkusan: triplek atawa ekspor karton.

    Industrial Drying Oven Pangiriman: Dina 15 poé gawé.

    Émbaran parusahaan

       Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 

    kasuksésan anjeun sumber urang. parusahaan urang nyepeng kawijakan "kualitas munggaran, pamaké munggaran". Urang warmly ngabagéakeun sagala imah pasangan sarta mancanagara cooperate jeung kami.

     

     

    FAQ

    1. Dupi anjeun ngaropea produk?

          Sumuhun, urang tiasa ngaropea produk sagala nurutkeun syarat customer urang.

     

    2. istilah pembayaran Mana anu anjeun lakukeun?

          PayPal, West Uni, T / T, (mayar 100% sateuacanna.)

     

    3. Mana kiriman téh aya?

          Ku laut, ku hawa, ku express atawa salaku sarat Anjeun.

     

    4. nagara mana anjeun geus diékspor?

          Simkuring geus diékspor ka loba nagara, sadaya paling sadayana sakuliah dunya, kawas Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Jepang, Korea, Jerman, Porland jsb

     

    5. Sabaraha lami nya éta waktu pangiriman?

          Ieu ngeunaan 7-15 poé.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!