4 drum HDPE Spill Containment Pallet manufacturers and suppliers | Yunboshi

4 kendang HDPE ngabahekeun ngawadahan Usuk

Pondok Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Model Number: YBS-P4 Product Name: 4 Drums Detachable Plastic Spill Pallet Material: PE, Plastic Or stainless steel Size: 1300*1300*300mm Usage: Suitable for 4 drums Liquid Volume: 240L/64Gal Bearing: 2772KG Forklift Truck Operation: Yes Spill Pallet Be disassembled: Yes Be stacked: Yes Color: like the picture shows or customized Supply Ability ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    YUNBOSHI
    Jumlah modél:
    YBS-P4
    Ngaran Produk:
    4 Rebana pisah Plastik ngabahekeun Usuk
    bahan:
    Pe, Plastik Atawa stainless steel
    ukuran:
    1300 * 1300 * 300mm
    pamakéan:
    Cocog jeung 4 drum
    Jilid cair:
    240L / 64Gal
    bearing:
    2772KG
    Forklift Operasi Treuk:
    Sumuhun ngabahekeun Usuk
    Jadi disassembled:
    nuhun
    Jadi tumpuk:
    nuhun
    warna:
    kawas nu nempokeun gambar atawa ngaropéa

    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    100000 Piece / Potongan per Bulan ngabahekeun ngawadahan Usuk
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Ngabahekeun pakét ngawadahan Usuk: lapis.
    palabuhan
    Shanghai atanapi Ningbo


    Panjelasan Produk

    Pisah ngabahekeun ngawadahan Usuk

     

     

     

    Ngabahekeun Feature ngawadahan Usuk

    • Bisa disassembled,
    • Bisa tumpuk,
    • kapasitas badag: 250L,
    • bearing kuat: 2720KG

     

    Ngabahekeun ngawadahan Usuk spésifikasi

    model YBS-P4 YBS-P2 YBS-NP4 YBS-NP2
    Ukuran (mm) 1300 * 1300 * 300 1300 * 710 * 300 1300 * 1300 * 150 1300 * 670 * 150
    Jilid cair (L) 240 120 150 80
    Bearing (KG) 2772 1361 2772 1361
    Forklift Treuk Operasi nuhun nuhun teu teu

     

    Bungkusan & pengiriman barang

    Ngabahekeun ngawadahan Usuk bungkusan & pengiriman barang

    Ngabahekeun ngawadahan Usuk bungkusan: triplek atawa ekspor karton.

    Ngabahekeun ngawadahan Usuk Pangiriman: Dina 15 poé gawé.

    Émbaran parusahaan

       Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 

     

    kasuksésan anjeun sumber urang. parusahaan urang nyepeng kawijakan "kualitas munggaran, pamaké munggaran". Urang warmly ngabagéakeun sagala imah pasangan sarta mancanagara cooperate jeung kami.

     

     

    FAQ

    1. Dupi anjeun ngaropea produk?

          Sumuhun, urang tiasa ngaropea produk sagala nurutkeun syarat customer urang.

     

    2. istilah pembayaran Mana anu anjeun lakukeun?

          PayPal, West Uni, T / T, (mayar 100% sateuacanna.)

     

    3. Mana kiriman téh aya?

          Ku laut, ku hawa, ku express atawa salaku sarat Anjeun.

     

    4. nagara mana anjeun geus diékspor?

          Simkuring geus diékspor ka loba nagara, sadaya paling sadayana sakuliah dunya, kawas Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Jepang, Korea, Jerman, Porland jsb

     

    5. Sabaraha lami nya éta waktu pangiriman?

          Ieu ngeunaan 7-15 poé.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!