Laboratorium steel Steel vakum Oven kalawan Kongrés - Yunboshi Téhnologi

Steel Steel Laboratorium vakum Oven kalawan Kongrés

Pondok Description:

Overview Quick Details Condition: New Type: Vacuum Drying Equipment Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Model Number: DZF-6090 Voltage: 220V/50HZ Power(W): 2400 W Dimension(L*W*H): 595*600*1245mm Weight: 180kgs Certification: CE Product name: Stainless Steel Laboratory Vacuum Oven Vacuum Degree: 133Pa Laboratory Vacuum Oven Temperature resolution: 0.1℃ Temperature fluctuation: ±1℃ Laboratory Vacuum Oven T...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Kaayaan:
    anyar
    tipe:
    Vakum Drying Equipment
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    YUNBOSHI
    Jumlah modél:
    DZF-6090
    Voltaseu:
    220V / 50HZ
    Kakuatan (W):
    2400 Ku
    Dimension (L * W * H):
    595 * 600 * 1245mm
    beurat:
    180kgs
    sertifikasi:
    CE
    Ngaran Produk:
    Laboratorium steel Steel vakum Oven
    Vakum Gelar:
    133Pa Laboratorium vakum Oven
    resolusi suhu:
    0.1 ℃
    Suhu turun naek:
    ± 1 ℃ Laboratorium vakum Oven
    rentang suhu:
    RT +10 ~ 250 ℃
    Suhu bisa dipake:
    +5 ~ 40 ℃ Laboratorium vakum Oven
    Ukuran ngagawekeun:
    450 * 450 * 450mm
    Beurat bersih:
    180 KG
    rak:
    2pcs Laboratorium vakum Oven
    bahan:
    beusi sténless
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
    Taya layanan peuntas laut disadiakeun
    jaminan:
    1 taun

    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    50 Piece / Potongan per Bulan Laboratorium vakum Oven
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Laboratorium vakum Oven Paket: bisi triplek atawa pakét karton sayang madu.
    palabuhan
    Shanghai
    Waktos prosés :
    Shipped dina 7 dinten saatos mayar

    Rupa utama Drying Oven

    Panjelasan Produk

    Ngaran produk: Laboratorium vakum Oven kalawan Kongrés

    Laboratorium vakum Oven Aplikasi

    • industri produk kaca off gelembung vakum;
    • usaha industri sarta pertambangan, universitas, panalungtikan ilmiah sarta sagala rupa laboratorium;
    • Item disimpen handapeun vakum atawa keramik, lem, cét, Toys plastik, karajinan résin, lilin, cartridges printer.   

    Laboratorium vakum Fitur Oven

    • Streamline design arc naratas ku cangkang nyaeta tiis-digulung plat baja éléktrostatik semprot;  
    • Liner dijieun tina stainless steel, semi-sirkular design pasagi nyaeta langkung merenah pikeun ngabersihan;    
    • Tightness tina panto chassis lengkep sawenang angger ku pamaké,   bentuk sakabéh sahiji anjing laut panto karét silicone, pikeun mastikeun chamber vakum tinggi; 
    • Struktur rectangular tina studio lokal, ku kituna volume éféktif maksimum, kalayan panto baja, bullet-buktina panto kaca ganda,  ambéh bahan latihan ngidinan pamaké pikeun niténan studio di glance a.

    Laboratorium vakum Oven Specifcation

     

    Ngaran Produk Laboratorium vakum Oven
    model DZF-6090
    Laboratorium vakum Oven  rak 2 Piece
    kakuatan 2400W
    Laboratorium vakum Oven  Voltaseu 220V 50HZ
    vakum Rate 133Pa
    Suhu bisa dipake + 5-40 ℃
    Temp. kontrol Range RT + 10 ~ 250 ℃
    Temp. resolusi / temp. turun naek 0.1 ℃ / ± 1 ℃
    Laboratorium vakum Oven  luar Bahan baja , ketebalan sakumaha 1.2mm
    Laboratorium vakum Oven  jero Bahan SS, thinckness sakumaha 3mm
    Luar Ukuran (mm) 595 * 600 * 1245mm
    Jero Kamar (mm) 450 * 450 * 450mm

     

    Laboratorium vakum Karakteristik Oven

    • Dijieunna tina kualitas luhur piring baja tiis-digulung, réngsé kalawan éléktrostatik bubuk nyemprot,  jaket nu aya teuas tur teguh, kalawan lalawanan karat kuat.
    • Studio keur kualitas luhur piring stainless steel, bentukna buleud, lemes, halus, gampang pikeun ngabersihan.
    • Perumahan sarta studio, ngeusian nu superfine kaca wol bahan insulasi termal, boga fungsi insulasi termal alus, éféktif ngajamin katepatan tina kuatna suhu dina kabinet jeung pamakéan lingkungan.
    • Panto anu keur struktur dek kaca ganda, anu bahan dipanaskeun dina oven bisa dititenan jelas, sarta boga pangaruh insulasi panas alus. Éféktif bisa nyingkahan operator kaduruk.
    • Studio sarta dilengkepan sealing ring panas karét tahan antara panto kaca,  pikeun mastikeun pikeun ngahontal gelar vakum tinggi di kotak.
    • Beungeut luar manaskeun ieu dipasang dina témbok jero bengkel, jeung ngaronjatkeun uniformity tina hawa dina kabinet saloba mungkin, sarta pikeun mempermudah kamar beresih.
    • Suhu kontrol ku microcomputer calakan manufaktur téhnologi digital,  jeung industri PID setting diri jeung fungsi tina opat indikasi LED Windows ganda,  nu precision kadali hawa, pangabisa anti jamming kuat, sarta operasi pisan merenah.

    Laboratorium vakum Oven Alus Asesoris

    • mesin citak
    • port RS485 jeung komunikasi
    • 25mm / 50mm / 100mm port sambungan kabel
    • Bebas controller hawa ngawatesan
    • controller hawa prosedur Intellective
    • Intellective kristal cair prosedur temperture controller
    Produk patali

    Vakum laboratorium Oven Produk Biomédis 

    Bungkusan & pengiriman barang

    Laboratorium vakum Oven bungkusan & pengiriman barang

    Laboratorium vakum Oven bungkusan: triplek atawa ekspor karton.

    Laboratorium vakum Oven Pangiriman: Dina 15 poé gawé.

    Émbaran parusahaan

      Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 

       kasuksésan anjeun sumber urang. parusahaan urang nyepeng kawijakan "kualitas munggaran, pamaké munggaran". Urang warmly ngabagéakeun sagala imah pasangan sarta mancanagara cooperate jeung kami.

    FAQ

    1. Dupi anjeun ngaropea produk?

          Sumuhun, urang tiasa ngaropea produk sagala nurutkeun syarat customer urang. Kayaning tegangan, colokan na rak.

     

    2. istilah pembayaran Mana anu anjeun lakukeun?

         PayPal, Uni Kulon, T / T, i f anjeun nempatkeun urutan Anjeun on alibaba, anjeun tiasa mayar ku kartu kiridit
    (mayar 100% sateuacanna.)

     

    3. Mana kiriman téh aya?

          Ku laut, ku hawa, ku express atawa salaku sarat Anjeun.

     

    4. nagara mana anjeun geus diékspor?

          Simkuring geus diékspor ka loba nagara, sadaya paling sadayana sakuliah dunya, kawas Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Jepang, Korea, Jerman, Porland jsb

     

    5. Sabaraha lami nya éta waktu pangiriman?

          Dina 15 poé gawé.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!