160L Water Jacketed laboratory co2 incubator price manufacturers and suppliers | Yunboshi

160L Cai Jacketed CO2 laboratorium harga incubator

Pondok Description:

Overview Quick Details Classification: Laboratory Thermostatic Devices Brand Name: YUNBOSHI Model Number: HH.CP-01W Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Product name: laboratory co2 incubator price Color: ivory or blue temperature range: RT+5-50℃ Temperature fluctuation rate: ±0.2 ℃ Temperature Resolution: 0.1 ℃ Power: 950W Internal size: 500*500*650mm External size: 650*640*950mm shelves: 2pcs material: stainless steel Su...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    klasifikasi:
    Laboratorium Thermostatic Alat
    Ngaran brand:
    YUNBOSHI
    Jumlah modél:
    HH.CP-01W
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran Produk:
    laboratorium harga incubator CO2
    warna:
    gading atanapi bulao
    rentang suhu:
    RT + 5-50 ℃
    Laju turun naek suhu:
    ± 0.2 ℃
    Resolusi suhu:
    0.1 ℃
    kakuatan:
    950W
    Ukuran internal:
    500 * 500 * 650mm
    Ukuran éksternal:
    650 * 640 * 950mm
    rak:
    2pcs
    bahan:
    beusi sténless

    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    50 Piece / Potongan per Bulan CO2 laboratorium incubator
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    laboratorium pakét CO2 incubator: triplek atawa ekspor karton.
    palabuhan
    Shanghai
    Waktos prosés :
    Shipped dina 15 poé sanggeus mayar

     

    Panjelasan Produk

    Ngaran produk: laboratorium harga incubator CO2

    Bungkusan & pengiriman barang

    CO2 laboratorium incubator Bungkusan & pengiriman barang

    CO2 laboratorium incubator Packing: bisi lapis.

    CO2 laboratorium incubator Pangiriman: 7-15 poé.

     

     

    Émbaran parusahaan

        Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 

        kasuksésan anjeun sumber urang. parusahaan urang nyepeng kawijakan "kualitas munggaran, pamaké munggaran". Urang warmly ngabagéakeun sagala imah pasangan sarta mancanagara cooperate jeung kami.

    FAQ

    1. Dupi anjeun ngaropea produk?

          Sumuhun, urang tiasa ngaropea produk sagala nurutkeun syarat customer urang.

     

    2. istilah pembayaran Mana anu anjeun lakukeun?

          PayPal, West Uni, T / T, (mayar 100% sateuacanna.)

     

    3. Mana kiriman téh aya?

          Ku laut, ku hawa, ku express atawa salaku sarat Anjeun.

     

    4. nagara mana anjeun geus diékspor?

          Simkuring geus diékspor ka loba nagara, sadaya paling sadayana sakuliah dunya, kawas Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Perancis, Spanyol, Mexico, Dubai, Jepang, Korea, Jerman, Porland jsb

     

    5. Sabaraha lami nya éta waktu pangiriman?

          Ieu ngeunaan 7-15 poé.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!