Low MOQ Auto Humidity Proof Dehumidify Dry Cabinet Price manufacturers and suppliers | Yunboshi

Low MOQ Otomatis asor Buktina Dehumidify garing Kabinet Harga

Pondok Description:

Overview Quick Details Condition: New Type: Dry Cabinet Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Brand Name: YUNBOSHI Voltage: 220V/110V Power(W): 96W Dimension(L*W*H): 1200*700*1885mm Weight: 220KG Certification: CE Warranty: 3 years Product name: Dehumidify Dry Cabinet Price relative humidity range: 20%-60%RH Volume: 1452L average power comsumption: 96W warranty: 3 years MOQ: 1 pcs certification: CE & ISO voltage...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Kaayaan:
    anyar
    tipe:
    Kabinet garing
    Tempat Asal:
    Jiangsu, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    YUNBOSHI
    Voltaseu:
    220V / 110V
    Kakuatan (W):
    96W
    Dimension (L * W * H):
    1200 * 700 * 1885mm
    beurat:
    220KG
    sertifikasi:
    CE
    jaminan:
    3 taun
    Ngaran Produk:
    Dehumidify Kabinet garing Harga
    relatif rentang asor:
    20% -60% RH
    volume:
    1452L
    rata kakuatan comsumption:
    96W
    jaminan:
    3 taun
    MOQ:
    1 PCS
    sertifikasi:
    CE & ISO
    Voltaseu:
    110 / 220V
    pakét:
    bisi triplek atawa hal karton sayang madu
    rak:
    5
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
    Taya layanan peuntas laut disadiakeun

    Bungkusan & Taliwang

    Jual Unit:
    item hiji
    Hiji ukuran pakét: 
    130X79X222 cm
    Hiji beurat kotor:
    220,0 kg
    Pakét Tipe:
    Lapis.
    Waktos prosés :
    Kuantitas (Piece) 1 - 5 > 5
    Est. Waktos (dinten) 10 Bisa disawalakeun

    Main jenis Kabinet garing

    Panjelasan Produk

    Low MOQ Dehumidify garing Kabinet Harga

     

    Dehumidify spésifikasi garing Kabinet Harga

    Model No. Luar Ukuran (mm) RH Range kakuatan rak mamerkeun
    GST1453A W1200 * D700 * H1885 20% -60% 48W 5 LCD
    GST1453LA W1200 * D700 * H1885 1% ~ 40% 96W 5 LCD

     

    Dehumidify garing Kabinet Harga Fungsi

    • Anti fading, Anti korosi
    • Anti sepuh, pencegahan Debu, Anti statik
    • Dehumidification, Anti mildew, Anti oksidasi

    Dehumidify garing Kabinet Harga guna

    • Nyimpen lénsa, Chip, IC, bga, SMT, SMD .
    • Toko bahan anti oksigén, Semiconductor, komponén Precision sarta instrumen.
    • Nyimpen Industri Militer, logam Non-ferrous, Module, Pilem, Wafers, kimia Lab na ubar.

    Dehumidify garing Kabinet Harga Karakteristik

    • 1.2mm baja, bearing 150 kg.
    • Kontrol RH ka 20% -60% dina titik maneuh.
    • perlindungan lingkungan jeung hemat energi.
    • Shap metoda peringatan alloy dehumidification.
    • loading kapasitas tinggi, skid buktina sarta meupeuskeun resistent.
    • Kabinet awakna henteu deform sanajan nempatkeun perkara beurat.
    • Purity hawa ema ku Kimia kayaning sulfida jeung alkohol.
    • Calakan hawa bacaan komputer sarta sistem asor.
    • Tetep dehumidification malah lamun ngahaja Powered kaluar 24 jam.
    • euweuh counter-asor, teu panas, teu kondensasi dripping, teu kipas noise.

    Dehumidify garing Kabinet HargaDehumidification Prinsipna 

    Panggung diserep:  nilai anu dibuka batin jeung ditutup luar dina urutan pikeun nyerep Uap

                                      dina kotak otomatis garing nepi desiccant dina Unit garing.

    Kacapean Panggung:  v alues anu dibuka batin jeung ditutup luar guna haseup

                                                Uap  di otomatis kotak garing tina jenuh  desiccant dina Unit garing.

    Gambar lengkep

     

     

    Produk patali
    Model No. kapasitas Luar Ukuran (mm) RH Range kakuatan rak mamerkeun
    GST93LA 93L W440 * D450 * H688 1% -40% 16W 3 LCD
    GST157LA 157L W440 * D450 * H935 16W 3
    GST315LA 315L W880 * D450 * H935 16W 3
    GST480LA 480L W600 * D700 * H1276 16W 3
    GST495LA 495L W1000 * D480 * H1100 16W 3
    GST726LA 726L W600 * D700 * H1885  16W 5
    GST1452LA 1452L W1200 * D700 * H1885 32W 5
    GST1453LA 1452L W1200 * D700 * H1885 48W 5
    GST1452-S 1452L W1200 * D700 * H1885 48W 5

     

    Bungkusan & pengiriman barang
    •  Bahan bungkusan: bisi triplek atawa sayang madu karton.
    •  Pakét Ukuran: W1300 * D790 * H2220mm
    •  Pangiriman jéntré: 15-25 poé.
    Émbaran parusahaan

       Kami hiji  produsén Kabinet garing profesional Electronic  di Cina nyadiakeun ukuran beda cabinets dehumidification jeung sagala rupa pilihan. 

     
      Kusabab kami ngadegkeun taun 2004 taun urang salawasna adhering ka pamanggih "profesi sarta kualitas pikeun ngadegkeun sistem perusahaan alus. " 

     

     

    FAQ

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!